HTML

Google Glass

Friss topikok

Címkék

android (1) event (1) fail (1) funny (1) glass (6) google (2) kitkat (1) mozi (1) nexus (1) porn (1) protest (1) sex (1) siri (1) tilalom (3) USA (1) vezetés (1) Címkefelhő

Már a Google alkalmazottai sem hajlandóak viselni a Glass-t!

2014.01.22. 21:48 Google Glass

Pedig ők ingyen kapták tesztelésre, nem pedig 1500 dollárért vásárolták meg a jelenleg még erősen béta állapotban lévő terméket. Az aggasztó jelenségről Robert Scoble Glass-evangelista (sic!) számolt be nemrég. 

"Egy új trend miatt is aggódom: Már alig látok Google alkalmazottakat akik viselik a sajátjukat. Legtöbben azt mondják: Nem szeretem hirdetni magamról, hogy a Google-nél dolgozom.”

tumblr_mzt4o3hyxZ1ssjnbuo1_500.jpg

Nem csupán a Google munkásainak hozzáállásával van probléma, az eszköz számos gyermeteg hibája körülményessé és meglehetősen korlátozottá teszi a használatot. Az idén a fogyasztóknak szánt kész termék aligha fog 500 dollárnál kevesebbe kerülni, ez pedig rengeteg pénz egy olyan készülékért, amire még szinte egyáltalán nincsenek alkalmazások. A készülék akkumulátora nagyon gyenge, Scoble állítása szerint 45 perc után lemerül videózás közben, valamint rendkívül felforrósodik ilyenkor a szemüveg. A Glass nehezen kezeli a fotókat, és a felhasználói felület sem az igazi.

Persze még nem tudjuk hogyan fog kinézni a végleges termék a 2014-es rajtra, de az biztos hogy komoly munka áll a Google előtt a kívánt siker eléréséhez.

1 komment

Címkék: google fail glass

A bejegyzés trackback címe:

https://googleglass.blog.hu/api/trackback/id/tr295775659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A biztos utas 2014.02.01. 22:04:37

Ja, hogy 45perc? :D
Nem kéne még várni a forgalmazással? Kicsit kísérletinek tűnik.
süti beállítások módosítása